Makelaardij Eindhoven

Alberti Garantiemakelaars is een ervaren makelaardij uit Eindhoven, die u kunt helpen bij het aanschaffen of verkopen van uw woning. Wij werken al jarenlang als makelaardij in Eindhoven en weten dus precies wat er nodig is om uw woning te verkopen. Daarnaast kunnen we u helpen bij het zoeken naar een woning in Eindhoven. Samen met u zoeken we naar de woning die aan uw wensen voldoet. Daarnaast kunnen we woningtaxatie voor u verzorgen. Alberti Garantiemakelaars is de makelaardij uit Eindhoven die u persoonlijk helpt, zodat u snel uw woning kunt verkopen of kopen.

De ervaren makelaardij in Eindhoven

Een woning kopen kan een hele onderneming zijn, zeker als u niet weet waar u moet beginnen. Een makelaardij uit Eindhoven weet precies wat er allemaal in Eindhoven te koop staat en kan zo goed de woning vinden die aan uw wensen voldoet. Na de eerste kennismaking met de makelaar stellen we samen met u een wensenpakket op, aan de hand waarvan we op zoek gaan naar de perfecte woning. Vaak kunnen we aan de hand van de eerste kennismaking al een eerste selectie maken. Ook kunnen we door onze kennis van Eindhoven vaak al een paar buurten ruwweg selecteren die bij u passen. Nadat we een aantal woningen hebben gevonden is het aan u de taak om de woning te selecteren die het beste bij u past. Dit doet u door de woningen te bezoeken en te vergelijken, waarbij we u kunnen adviseren over praktische zaken als energie labels en prijs. De vraagprijs is vaak niet de prijs die uiteindelijk betaalt en we proberen in te schatten in hoeverre de prijs nog verder omlaag kan. Als u het huis heeft gevonden dat bij u past moet u gaan onderhandelen met de verkoper. Dit doet u samen met ons, zodat we u van dienst kunnen zijn met onze expertise als makelaardij in Eindhoven. Als u dat wilt kunnen we zelfs de onderhandelingen volledig van u over nemen. Uiteindelijk komen we samen met de verkoper tot een definitief bedrag, waarna een verkoopcontract moet worden opgesteld. Ook hier houden we een oogje in het zeil, zodat het verkoopcontract aan de juridische eisen voldoet en u niet benadeelt. Als alles geregeld is kunt u in uw nieuwe intrekken en zit ons werk erop.

Ook verkopen is mogelijk

Naast dat we u kunnen ondersteunen bij het zoeken naar een woning als makelaardij in Eindhoven zijn wij ook een verkoopmakelaar. Dat betekent dat we helpen met het verkopen van uw woning en u in dit proces volledig begeleiden. Dat betekent dat we de volgende stappen met u doorlopen:

  • Kennismaking
  • Beoordeling
  • Presentatie
  • Prijsbepaling
  • Verkoop

Allereerst maken we kennis met u en uw huis. Samen bespreken we wat de mogelijkheden en wat uw wensen zijn. Aan de hand daarvan maken we een duidelijk plan, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten. De volgende stap is het taxeren van uw woning, zodat wij weten hoeveel uw woning waard is en wat een realistische vraagprijs is. Niet alleen het taxatierapport speelt mee, maar ook de locatie nemen we in overweging. Als ervaren makelaardij in Eindhoven weten we precies wat de invloed van een locatie op de prijs van een woning in Eindhoven is. De woning zetten we dan te koop met de juiste presentatie, waarna we de potentiƫle kopers rondleiden in uw woning. Als we een koper hebben gevonden is de volgende stap het onderhandelen over een goede prijs, waarna we de juiste papieren op kunnen maken en de verkoop kunnen afronden. Heeft u nog vragen of wilt u gewoon een keer kennismaken? Maak dan snel een afspraak of kom een keer langs.

Reageren is niet mogelijk