Misschien is een Sim Only abonnement wel iets voor u!

U hebt vast en zeker een smartphone. In deze tijden kunnen zelfs kinderen en bejaarden hier niet meer aan ontkomen. Maar misschien hebt u gekozen voor een nieuw toestel. Dat betekent doorgaans dat de abonnementskosten ook erg hoog zijn. Want u betaalt in 1 of 2 jaar niet alleen voor de kosten van het gebruik van het netwerk, u betaalt als het ware het toestel af. Dat betekent tegenwoordig dat er zelfs een melding wordt gemaakt bij het BKR, tenzij u direct een groot bedrag betaalt aan de verkoper. Misschien dat Sim Only beter bij u past. Sterker nog, als u in de schulden zit dan wilt u deze registratie er natuurlijk liever niet bij hebben. Want dan kan bijvoorbeeld het UWV zelfs moeilijk gaan doen. Helaas is dit maar al te begrijpelijk. Gelukkig bieden diverse telecomproviders ook een Sim Only abonnement aan. Bij Sim Only betaalt u niet voor het toestel, u kunt gewoon uw oude toestel blijven gebruiken. Of koop een tweedehandse smartphone online of in een winkel. Dan bent u absoluut geen dief van de portemonnee want de maandelijkse lasten gaan met misschien wel 30 euro omlaag! Terwijl u wel onbeperkt kunt bellen, sms’en en 4G internet hebt. Klinkt u dat als muziek in de oren en zou u graag eens willen weten welke Sim Only abonnementen er zoal op de markt beschikbaar zijn? Kijk dan even op simonly.com.

Met Sim Only betaalt u niet voor uw eigen toestel

De naam van onze website zegt het al: u vindt er alles over Sim Only. Deze naam is niet voor niets gekozen want de simkaart in uw telefoon bevat alle belangrijke gegevens waaronder gegevens over uw abonnement, de herkenning van uw nummer en dus uw toestel en belangrijke contactgegevens. U plaatst deze kaart in een nieuw toestel als u een nieuw abonnement hebt afgesloten. Maar bij een Sim Only blijft u gewoon uw huidige smartphone gebruiken. En wat is daar eigenlijk op tegen?

  • U hebt uw smartphone immers de afgelopen jaren afbetaald.
  • U wilt toch zeker niet langer in een wegwerpmaatschappij leven waar dit soort geavanceerde techniek al na twee jaar in de prullenbak verdwijnt?
  • En u wilt ook niet langer een dief van de portemonnee zijn door opnieuw te investeren in een nieuw model met nauwelijks nieuwe features en een misschien wel tragere processor! Een toestel waar u vervolgens weer maanden voor moet kromliggen.

Een bijkomstig voordeel van een Sim Only abonnement is daarnaast dat het bij sommige providers maandelijks opzegbaar is. Mocht u bijvoorbeeld een paar maanden willen wachten met het maken van een nieuwe investering in een nieuw type smartphone, dan kunt u dat met een Sim Only abonnement overbruggen. En als u zeker weet dat u er geen problemen mee hebt om een jaar of twee aan uw huidige toestel vast te zitten, dan kunt u ook een abonnement van een jaar of twee jaar afsluiten.

Zeg maar gedag tegen die torenhoge telefoonrekeningen

Op onze onafhankelijke website kunt u de Sim Only providers met elkaar vergelijken. U vindt er de prijzen per maand, wat u daar voor terugkrijgt en natuurlijk hoe lang u er aan vastzit. Er worden regelmatig scherpe kortingen gegeven op dergelijke abonnementen dus het kan tevens geen kwaad om de website te bookmarken zodat u regelmatig een kijkje kunt komen nemen. Denk aan providers zoals T-Mobile, Ben en Telfort. Hebt u ten slotte een foutje ontdekt of hebt u vragen over het gebruik van onze website? Klim dan in de pen en stuur het online contactformulier even naar ons op!

Reageren is niet mogelijk