Nieuwe badkamerverlichting uitkiezen

Goede verlichting in de badkamer is onmisbaar. Mijn man en ik hebben jarenlang badkamerverlichting gehad die eigenlijk niet aan onze eisen voldeed. Het was te fel in sommige plaatsen (zo reflecteerde het heel erg op de spiegels), maar andere plaatsen werden amper bereikt. Dit maakte de badkamer voor ons beide een hele frustrerende plaats om te zijn en we merkten allebei dat we de ruimte niet meer opzochten ter ontspanning, maar puur om ons te douchen. Dit vonden we toch wel erg zonde, want we houden er allebei van om onszelf goed te verzorgen en eens in de zoveel tijd goed te ontspannen. We hebben niet voor niets een bad laten installeren, maar hier maakten we nu amper gebruik van. Het klinkt misschien gek om de verlichting hier de schuld van te geven, maar we merken een erg groot verschil sinds we nieuwe badkamerverlichting hebben.

  • Petra
  • Ella
  • Holly

De website waar wij onze badkamerverlichting gekocht hebben is Pret met led. Hier hebben ze ten eerste leuke namen voor de verschillende soorten led inbouwspots die zij in hun assortiment hebben opgenomen. Een erg leuk detail waar we nog steeds grapjes over maken! We hebben de verschillende namen overgenomen en zo noemen we onze lampen nog steeds!

Een uitstekende service van badkamerverlichting

Als ik iets persoonlijk erg belangrijk vind dan is het wel de service die een bedrijf levert. Het kopen van goede producten is natuurlijk fijn, maar je wilt ook vriendelijk geholpen worden. Bij Pretmetled.nl is dat het geval. Het uitzoeken van de juiste badkamerverlichting was voor ons makkelijker gezegd dan gedaan. We waren dan ook maar wat blij dat je 6 dagen per week met “Fred” kunt bellen, oftewel de klantenservice van Pretmetled.nl. Fred heeft ons iedere keer uitstekend geholpen. De eerste keer dat we belden over badkamerverlichting wilden we graag wat meer basisinformatie, maar we kregen veel meer dan dat. Het was voor ons niet helemaal duidelijk wat we nu wel en niet konden gebruiken in de badkamer en we werden meteen op een heel persoonlijk niveau geholpen. Dit maakte voor ons de keuze om hier onze badkamerverlichting te kopen meteen duidelijk. Het was heel prettig om te merken dat je hier als klant serieus genomen wordt en dat ze echt willen dat jij de beste verlichting krijgt voor jouw specifieke situatie en woonruimte. Ook toen we later nog eens belden over meer specificaties werden we weer zeer vriendelijk te woord gestaan en was geen vraag te gek! Een hele goede service dus, waar we zeer over te spreken zijn.

Het bestellen en installeren van de badkamerverlichting

Het plaatsen van een online bestelling is toch altijd wel een beetje spannend. De afbeeldingen op de website kunnen nog zo mooi zijn, het is altijd maar weer de vraag of dat ook echt is wat je krijgt. Dit was de eerste keer dat wij iets zoals badkamerverlichting bestelden op het internet. Het was dus even afwachten hoe we dit zouden ontvangen en hoe het eruit zou zien. Achteraf hadden we ons nergens zorgen over hoeven maken. De badkamerverlichting was zeer netjes verpakt en kwam zonder schade bij ons aan. Ook de led verlichting zelf zag er prachtig uit. De installatie hebben we uiteraard door iemand laten doen, hier zijn we zelf toch echt niet handig genoeg voor. En we zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Het ziet er prachtig uit en we hadden het ons niet beter kunnen voorstellen. Iedereen die op zoek is naar badkamerverlichting raden wij dan ook de website Pretmetled.nl aan. Je wordt hier uitstekend geholpen en de kwaliteit is zeer goed. Lees meer

Reageren is niet mogelijk