Onze bouwbegeleiders helpen u in heel Nederland

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de bouw van een eigen huis? Hebt u al een stuk kavel op het oog en hebt u tevens een architectenbureau in de arm genomen? Dan bent u er echter nog lang niet. Met de juiste bouwbegeleiders zult u zien dat u heel wat technische zaken aan anderen over kunt laten. We denken aan de aanvraag van bouwvergunningen, de zoektocht naar de juiste aannemer om het project te realiseren maar ook aan het opstellen van het bouwbestek en de bouwtekeningen. Er zijn vele stappen in het bouwproces van uw droomhuis waar u doorheen moet. Dankzij de professionele en zeer ervaren bouwbegeleiders van bban.nl mag u er wel op rekenen dat er bij iedere stap hulp is. u kunt ons daarom ook te allen tijde opbellen. Zelfs in de nacht mag u één van onze bouwbegeleiders storen en dat is niet zo vreemd want dat is vaak het tijdstip waarop u ligt te tobben. Vanaf begin tot aan de uiteindelijke oplevering staan we zowel particulieren bij een huis willen laten bouwen als ook MKB’ers met een eigen klusbedrijf dan wel aannemersbedrijf. De bouwbegeleiders adviseren u over alle technische bouwaspecten en kunnen daarbij zeer progressief te werk gaan. Dat houdt de weg tevens vrij voor verbouwingen die u in een later stadium van uw leven zou willen uitvoeren. Stel dat u er de rest van uw leven in wilt blijven wonen, dan is het wel zo prettig dat u te zijner tijd de woning aan kunt passen aan de gebreken van uw lichaam.

Met de juiste bouwbegeleiders zal ieder project een succes worden

Onze bouwbegeleiders denken aldus graag met u mee. Op onze site stellen ze zich graag even aan u voor. U zult zien dat er per regio een begeleider voor u klaar staat. Mocht u graag de kat uit de boom willen kijken dan doen we daar beslist niet moeilijk over er zijn dan ook vele manieren om snel in contact te komen met deze bouwbegeleiders:

  • Zo vindt u BBAN op de sociale media. Via Facebook kunt u bijvoorbeeld een berichtje doen en op Instagram vindt u vele reeds afgeronde bouwprojecten waarmee we ons hebben bemoeid,
  • Vanzelfsprekend kunt u ons direct aanspreken via de telefoon en de mail. Maak bijvoorbeeld een afspraak bij ons op kantoor in Amersfoort zodat we in alle rust over de diverse opties kunnen spreken,
  • Of bezoek een van de vele evenementen en jaarbeurzen waar u onze bouwbegeleiders kunt vinden. Ook daar nemen we graag even de tijd om u van de juiste informatie te voorzien.

Maar voordat u contact met ons opneemt kunt u zich eerst afvragen of de hulp van onze bouwbegeleiders eigenlijk wel nodig is. Daarom kunt u de simpele ja/nee-test op de website eens invullen. De kans is groot dat u ons advies goed kunt gebruiken!

Voor alle bouwprojecten mag u bij ons de beste begeleiding verwachten

Ten slotte kan het geen kwaad om het gratis e-boek te downloaden. Daarin vindt u erg veel informatie over de werkzaamheden van onze bouwbegeleiders. Hopelijk overtuigd het u ervan dat u beter onafhankelijk advies kunt inwinnen in plaats van in zee gaan met bedrijven die onderling met elkaar samenwerken. Ook al is een huis bouwen duur, u wilt toch wel wat geld overhouden aan het einde van de rit. Daar willen we ook zeker samen met u naar kijken zodat er binnen ieders budget een passende oplossing gevonden kan worden. Zou u trouwens als specialist lid willen worden van de BBAN? Meldt u dan vrijblijvend aan door het contactformulier in te vullen en op te sturen.

Reageren is niet mogelijk