Op zoek naar een handlier?

Bent u op zoek naar een handlier? gebuwin is een bedrijf dat professioneel gemaakte handlieren aanbied zoals wormwiel handlieren en tandwiel handlieren. Bij het produceren van onze werktuigen maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur op het gebied en maken wij alleen producten van de hoogste kwaliteit, op precisie en perfect gemaakt voor uw toepassingen. Ons bedrijf heeft veel ervaring en kennis op het gebied van handlieren, en zo vinden de diensten van onze producten hun weg met name in de marine en chemische of agrarische industrie en machine bouw sector. Ons assortiment aan lieren is heel uitgebreid en elke lier heeft een verschillende toepassing. Om kwaliteit te garanderen maken wij onze producten zelf met een robuuste bouw en hoge betrouwbaarheid. 

Onze betrouwbare handlieren

Onze website bied een groot aanbod aan handlieren aan. Zo zijn er verschillende soorten en maten handlieren of lieren met verschillende toepassingen. Enkele voorbeelden hiervan zijn: 

  • Tandwiel handlieren
  • Wormwiel handlieren
  • Elektrische lieren

Elke van deze handlieren of lieren bieden wij aan voor een bepaalde hijs- of trekkracht en zo kan u de beste lier passen voor uw toepassing. De verschillen tussen deze 3 lieren zijn:

Tandwiel handlieren worden handmatig aangedreven en kunnen vrijwel overal gebruikt worden.  Deze lieren worden voornamelijk gebruikt bij het trekken van lasten. Op de tandwiel lieren zit standaard een vrijloop waardoor er snel en gemakkelijk een kabel van de trommel kan worden afgewonden. Deze handlier is ook uitgerust met een lastdruk rem, die er voor zorgt dat de gewenste lading op juiste hoogte blijft hangen, bij zowel het optillen als neerzetten van de lading. Ook zijn de lieren grotendeels gemaakt van staal en voorzien van een laklaag of elektrolytische aangebrachte zinklaag

Wormwiel lieren worden ook met de hand aangedreven en de hijscapaciteit van elke handlier zijn berekend op de eerste laag kabels van de trommel. Ook deze lieren zijn voorzien van een lastdruk rem. Wormwielhandlieren kunnen gebruikt worden voor zowel trekken als hijsen. Bij deze lieren gebeurt het remmen voor ongeveer de helft door het wrijvingsverlies in de overbrenging. Hierdoor zijn deze lieren zeer veilig te gebruiken.

De elektrische lieren worden aangedreven door een elektromotor met vaak verschillende eigenschappen. Zo kunnen deze lieren zeer veel optillen, zonder dat uw er moeite voor hoeft te doen. Deze lieren hebben exact de zelfde eigenschappen als de bovengenoemde, maar zijn vaak iets prijziger en hebben elektriciteit nodig om te werken. 

Over gebuwin

Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van lieren. Om de hoge kwaliteit te verzekeren maken wij elke handlier of lier zelf in onze fabriekshal, zodat we er voor kunnen zorgen dat deze zeer robuust zijn en lang mee kunnen. Ook willen wij veiligheid kunnen garanderen door lastdruk remmen, en doen wij ons best om u op de beste manier te helpen. 

Wilt u eerst liever informatie hebben over onze producten? Neem dan nu contact op met ons via onze website, mail of telefoonnummer. Wij vertellen u graag over onze producten en bij ons staan klantenservice en veiligheid zeer hoog in het vaandel. Twijfel dus niet langer, en kijk verder op onze website voor onze handlieren. 

Reageren is niet mogelijk