Opportuun brengt alle online vergelijkers samen!

Een enkele website waarmee u:

  • Energieleveranciers met elkaar kunt vergelijken bij u in de buurt,
  • Maar ook uw internet-, tv- en telefoonabonnement. Zowel los van elkaar als all-in,
  • En waar u ook uw smartphoneabonnement met elkaar mee kunt vergelijken.

Klinkt u dat allemaal als muziek in de oren en bent u al tijden op zoek naar een betrouwbare vergelijker voor één of meerdere van dit soort abonnementen? Dan bent u bij opportuun.com aan het juiste adres. Niet voor niets hebben we ervoor gekozen om van opportuun een bedrijf te maken dat diverse platforms samenbrengt. Het komt te vaak voor dat u stiekem wordt misleid. Een site doet zich onafhankelijk voor maar is het eigenlijk niet, bevat hele oude informatie of is simpelweg incompleet. Daarnaast moet u voor uw telefonieprovider een andere vergelijker zoeken dan als u een nieuwe stroomleverancier wilt uitzoeken. Om dit allemaal te voorkomen kunt u in de toekomst opportuun gebruiken. Vergeet dus niet om opportuun op te slaan tussen uw favoriete websites! Zo mag u jaarlijks van stroomprovider wisselen, duurt uw smartphone abonnement hoogstens 2 jaar en kunt u vast en zeker weleens een betere internetverbinding gebruiken! En wist u dat deze service van opportuun geheel gratis te gebruiken is? Wij vragen helemaal niets van u en u kunt 24 uur per dag, zo vaak u maar wilt gebruik maken van deze aantrekkelijke mogelijkheid. Wij verdienen ons brood dankzij de contracten die u dankzij opportuun kunt afsluiten met de leverancier die u hebt gekozen. U kunt namelijk direct naar de desbetreffende website doorklikken om daar meer te lezen, offertes op te vragen of zelfs direct een abonnement opvragen.

Met opportuun weet u wat u van deze aanbieders kunt verwachten

Wij brengen aldus de vele abonnementen van uiteenlopende providers samen in drie categorieën. In principe zijn dit de vaste lasten van ieder persoon die een huis huurt of koopt. In het geval van een huurhuis bent u niet altijd verantwoordelijk voor het regelen van uw stroomvoorziening. Dat is bijvoorbeeld voor een studentenkamer niet nodig. Maar als u particulier huurt dan hebt u deze mogelijkheid meestal wel. U bent hierin misschien iets meer beperkt omdat u natuurlijk niet zonder overleg met uw huisbaas of makelaar zonnepanelen op uw dak kunt laten aanleggen. Hoewel er in goed overleg vast en zeker heel wat mogelijk is. Bent u eigenaar van een huis dan staat het u geheel vrij om voor groene energie te kiezen en wij van opportuun raden u dat absoluut aan. U kunt zelfs toeslagen krijgen van de overheid en een gedeelte van uw gewonnen zonne-energie voor een mooi bedrag naar uw energieleverancier opsturen. Wat wij u bieden is betrouwbare accurate informatie. We hebben namelijk nauw contact met alle leveranciers van energie, televisie, telefonie en internet. Hun kortingen en acties geven we natuurlijk weer in onze vergelijkingsschema’s en daarom kunt u in een oogopslag de laagste prijs terugvinden.

Wij gaan onafhankelijk te werk en daarom kunt u ons vertrouwen

Wilt u graag iets meer weten over opportuun? Bent u benieuwd naar onze exacte werkwijze of wilt u reageren op onze openstaande vacatures? Neem dan eens contact met ons op door een e-mail te sturen of te bellen met onze klantenservice. Mocht u er met de vergelijker niet helemaal uitkomen dan kunt u ons ook persoonlijk om advies vragen. Vindt u het bijvoorbeeld lastig om te kiezen tussen T-Mobile en Vodafone? Bel ons dan even op of neem contact op met de desbetreffende bedrijven. We plaatsen regelmatig interessante blogs met daarin het laatste nieuws over onder andere gasprijzen, de nieuwste alles-in-één-pakketten en het mobiel dataverkeer. Lees ook : Blog – Opportuun

Reageren is niet mogelijk