Opslagruimte gezocht? Easybox heeft in door heel Nederland betrouwbare opslagruimtes voor u!

Een opslagruimte is ideaal als u gaat verhuizen of dierbare spullen wilt laten opslaan wanneer u thuis niet zoveel ruimte heeft. Wij van Easybox.nl hebben daarom door heel Nederland vestigingen geopend. U kunt bij ons terecht voor betrouwbare, verwarmde, schone en beveiligde opslagruimtes. De opslagboxen hebben diverse maten, waarbij wij uitgebreide servicemogelijkheden aanbieden. Bezoek daarom nu onze vestiging bij u in de buurt en vindt via onze website met handige animaties snel welke afmeting het beste bij u past!

Opslagruimte huren Nederland

Aangezien iedereen een eigen hoeveelheid spullen heeft, hebben wij een ruim aanbod aan diverse afmetingen van opslagruimtes beschikbaar. Ideaal als u bijvoorbeeld belangrijke kinderspullen wilt bewaren of uw complete inboedel bij verhuizen. Om de beste opslagruimte te vinden, nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan een vrijblijvende rondleiding. U krijgt de formaten te zien en kunt tussendoor om advies vragen. Daarbij zijn er ook verschillende inrichtingen mogelijk. Tussendoor worden onze uitgebreide mogelijkheden besproken, zodat u naderhand helemaal op de hoogte bent van onze brede service. De opslagruimtes worden bijvoorbeeld 24 uur per dag en 7 dagen in de week bewaakt met onze geavanceerde beveiligingscamera’s. Ook is er bij elke locatie gedurende bepaalde tijden personeel aanwezig om u verder te helpen met vragen of benodigdheden. Buiten deze tijden om, kunt u tussen 06:00 en 23:00 uur dagelijks bij uw spullen terecht. Wanneer het u uitkomt, kunt u met de unieke toegangscode en de sleutel van uw privĂ© hangslot bij uw spullen terecht. Bovendien mag u gratis gebruik maken van onze transportwagens. Vervoer hoeft u dus niet meer te regelen! Tenslotte bieden wij u stevige en de voordeligste verhuisdozen aan. Op deze wijze kunt u zorgvuldig uw spullen inpakken en verplaatsen en zijn ze direct op locatie te verkrijgen.

Wat zijn de kosten voor een opslagruimte huren?

De goedkoopste opslagruimtes vindt u bij Easybox in heel Nederland. U betaalt bij ons een voordelig tarief per vierkante meter. Hoe groter uw opslagruimte, hoe meer korting u krijgt. Daarbij hanteren wij flexibele huurtermijnen en kunt gemakkelijk opzeggen wanneer u niet langer een opslagruimte nodig heeft. U kunt voor elke gewenste periode een opslagbox huren. Hoe langer hoe voordeliger de prijs zal worden. Daarbij is de ligging van uw opslagbox bepalend voor de prijs. Hoe dichter bij de ingang, hoe duurder een opslagruimte wordt. Desondanks hanteren wij zulke scherpe tarieven dat u met het huren van een opslagbox bij Easybox tot wel 30% voordeliger uit bent dan bij concurrenten. Daarbij profiteert u van onze uitgebreide service-mogelijkheden! Benieuwd naar de prijs van uw opslagruimte? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.
Voordelen opslagruimte huren bij Easybox:

  • Verwarmde en droge opslagboxen
  • 24 uur per dag en 7 dagen per de week bewaakt
  • Ruime openingstijden, zeven dag per week, van 06:00 uur tot en met 23:00 uur
  • Gratis rondleiding 
  • Flexibele contracten
  • Gratis transportwagens gebruiken
  • Diverse afmetingen opslagruimtes beschikbaar
  • De goedkoopste verhuisdozen te verkrijgen
Wij van Easybox zijn ervan overtuigd dat wij beschikken over de ideale opslagruimte voor u. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan op basis van uw wensen en wij vinden de ideale opslagruimte voor u: easybox.nl! Voor vragen neemt u gerust contact met ons op, wij staan graag voor u klaar!

Reageren is niet mogelijk