Refurbished laptops kopen via onze webwinkel?

Wilt u graag refurbished laptops kopen omdat u een bedrijf begint en daardoor een klein budget hebt? Of wilt u als school investeren in refurbished laptops. Kopen kan dan bij ons: ez-services.nl. Wij kopen namelijk gebruikte laptops op bij bedrijven die onlangs failliet zijn gegaan of toch na nauwelijks gebruik alweer over willen stappen op nieuwe laptops. Zo zijn er diverse IT-bedrijven die graag over het nieuwste van het nieuwste willen bezitten en zodoende erg veel geld over de balk smijten om de laatste laptops in huis mee te halen. Afijn, er zijn aldus diverse redenen waarom bedrijven en instellingen hun laptops kwijt willen raken. Wij kopen ze dan ook in bulk in en krijgen mede daardoor een flinke korting. Die kortingen berekenen wij uiteraard door in de verkoopsprijzen zodat u erg goedkope refurbished laptops kopen kunt. U wilt immers geen dief van de eigen portemonnee zijn terwijl u wel graag refurbished laptops kopen wilt die geheel aan uw wensen voldoen. Deze producten zijn vrijwel nooit ouder dan 2 jaar en hebben dan ook maar weinig actie gezien. En ook al is dat wel het geval, u wilt een product dat er zo goed als nieuw uitziet. Daarom besteden de IT-experts van EZ-services niet alleen aandacht aan het uiterlijk maar ook aan het innerlijk, dus aan software maar ook de hardware-onderdelen. Een laptop opknappen heeft dan ook nog heel wat voeten in de aarde. Reken er maar dat het u aan niets zo ontbreken nadat u deze producten in huis hebt gehaald.

Online refurbished laptops kopen is wel zo voordelig

Een laptop is een prachtig apparaatje. Het is eenvoudig mee naar huis te nemen, u kunt heerlijk werken onderweg en ook op kantoor kunt u het van de ene werkplek naar de andere meenemen. Dankzij Wi-Fi en de sterke accu’s van tegenwoordig hebt u altijd respectievelijk een stabiele internetverbinding en genoeg stroom. Er zijn aldus drie belangrijke taken die onze experts uitvoeren nadat we in groten getale van bijvoorbeeld een failliet bedrijf laptops hebben gekocht. Dan kunt u vlug overgaan tot het refurbished laptops kopen.

  • We bekijken de aanwezige software. Verwijderen overbodige producten en installeren een volledig versie van het nieuwste Windows besturingssysteem.
  • Ook wordt de hardware volledig getest. Denk aan de videokaart, het interne geheugen en de koeling,
  • En de laptops worden ten slotte professioneel gereinigd. Het toetsenbord, de aansluitingen en vanzelfsprekend het scherm verdienen daarbij extra aandacht.

Dan kunt u de refurbished laptops kopen. Op onze website ziet u de diverse keuzes die u hebt. Wilt u refurbished laptops kopen? Maak dan eerst uw keuze tussen het actuele aanbod en zoek op merk of zelfs op model. Bij een aantal producten vindt u direct de prijs per stuk, voor andere modellen is de prijs op aanvraag. Vergeet dus niet om deze site te bookmarken, wellicht bieden we volgende week totaal andere modellen die u meer ziet zitten.

Houd de site in de gaten voor het actuele aanbod

Het refurbished laptops kopen via onze website is een eitje. Houdt vooral de site aldus goed in de gaten en neem direct contact met ons op als er objecten op staan waar u graag iets meer over zou willen weten. Wij leveren overigens uitsluitend aan andere bedrijven, dienstverleners, overheidsinstellingen en dergelijke. De particulier kunnen we helaas niet helpen, wellicht dat dit in de toekomst nog zal veranderen. De laptops zijn in ieder geval nooit ouder dan 3 jaar, volledig opgeknapt en kunnen moeiteloos minstens nog 5 jaar uitstekend van pas komen. Vragen? Bel ons dan even op of stuur een e-mail. Lees meer…

Reageren is niet mogelijk