Senco nieten voor iedere doe-het-zelver of professional

Materialen hechten kan een hele klus zijn als u niet de juiste nieten heeft. Dat is verleden tijd met de professionele Senco nieten van De Spijkerspecialist. De speciale Senco nieten zijn de benodigdheid om al uw materiaal stevig gehecht te hebben aan iedere ondergrond. Zo kan iedere doe-het-zelver de klus klaren. Ook bouwbedrijven of timmermannen kunnen bij ons terecht om de Senco Nieten. Wij leggen u graag uit wat de Senco nieten voor u kunnen betekenen en welke verschillende varianten wij hebben. Kijkt u daarnaast ook in ons assortiment op https://www.spijkerspecialist.nl/. Hierbij staat een uitgebreide omschrijving van onze producten en de bijbehorende specificaties. Zo weet u altijd dat u de juiste producten koopt.

Onze Senco nieten komen in verschillende maten

Senco nieten komen in verschillende vormen en maten. Alle Senco nieten zijn geschikt voor een nietmachine van het merk Senco. Wij maken onderscheid tussen:

  • Lichte nieten
  • Middelzware nieten
  • Zware nieten

Op onze website vindt u meer informatie over het type en formaat van alle Senco nieten. Daarmee weet u dat u altijd de juiste formaat nieten heeft voor uw machine. Onze nieten zijn opgedeeld in verschillende types. Daarnaast kunt u, als u op de Senco nieten naar keuze klikt, ook aflezen uit hoeveel stuks een set bestaat en wat de prijs per set is. Zo weet u bij voorbaat al hoeveel u gaat betalen. Indien onze producten op voorraad zijn, staat dit bij het product vermeld. Daarnaast kunt u ook aflezen wanneer u de Senco nieten in huis kunt verwachten, zodat u nooit lang hoeft te wachten met de start van uw project. Naast dat er een uitgebreide omschrijving te vinden is van het type nieten, ziet u ook voor welke hechtingstechnieken de nieten te gebruiken zijn. Zo zijn er verschillende nieten voor meubelstoffering, doeken, isolatie, kisten, folie en schoenen. Hiervoor worden voornamelijk de kleine nieten gebruikt die rond de 4 tot 6 millimeter zijn. Voor de wat zwaardere werkzaamheden, zoals kasten, lades, dakranden, ondervloeren en beplating, zijn de grote nieten van toepassing. Mocht het voor u niet duidelijk zijn voor welke werkzaamheden welke nieten van toepassing zijn, dan kunt u dat gemakkelijk bij de producten zelf aflezen. Mocht u er daarna nog niet uitkomen, dan staan onze medewerkers altijd voor u klaar om u te voorzien van advies.

Klanttevredenheid en persoonlijk contact zijn onze speerpunten

De Spijkerspecialist is uw specialist als het gaat om alle doe-het-zelf benodigdheden. Wij leveren alle materialen voor professionele hechttechnieken. Of het nu gaat om nieten of ook de machines, wij hebben het allemaal in onze webshop. Van nieten, nagels, krammen en schroeven in allerlei soorten en maten tot apparatuur zoals tackers, compressoren en slanghaspels. En bijbehorende producten, zoals veiligheidsbrillen en werkhandschoenen. Wij bieden alles tegen de laagste prijs aan. Onze klanten bestaan uit zowel bouwbedrijven als doe-het-zelvers, die doorgaans voor de merken Senco en Expedit kiezen. Deze merken staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, gebruiksgemak en een lange levensduur. Al onze producten zijn tevens CE-gecertificeerd en voldoen aan alle Europese veiligheidsvoorschriften. Mocht er een product kapot zijn, dan kunt u gebruik maken van onze mobiele servicedienst. Deze lost het probleem binnen no time op. Zoals u ziet, staat klanttevredenheid bij ons voorop. Daarom houden wij van persoonlijk contact. Mocht u vragen hebben of heeft u behoefte aan advies, neem dan contact op middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Onze medewerkers nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden. Lees meer…

Reageren is niet mogelijk