Soorten trapliften en traplift prijs bij Handicare

Bij Handicare trapliften zoeken we altijd naar de beste oplossing voor elk individu. Iedereen is anders en heeft andere behoeften. Handicare beschikt daarom over een ruim assortiment. We bieden diverse soorten trapliften met elk een andere traplift prijs. Zo beschikken we over trapliften met curves en rechte trapliften. Er zijn in principe 3 soorten modellen met een enkele rail (dat wil zeggen één buis):

  • Handicare Rembrandt: voor een steilere binnenbocht
  • Handicare Van Gogh: voor de buitenbocht van de trap
  • Handicare Vermeer: voor meerdere etages

En één modelsoort met een dubbele rail (hiervoor zijn 2 buizen noodzakelijk):

  • Handicare 2000: voor trapliften aan de binnen- of buitenzijde van de trap

De Handicare Rembrandt biedt de uitkomst voor draaitrappen en spiltrappen. Deze lift wordt gemonteerd op het gedeelte van de trap waar niet gelopen wordt. Zo heeft u dus maximale ruimte beschikbaar voor de persoon die de lift wil passeren. Deze traplift is beschikbaar vanaf 6000 euro voor een nieuw model. Mocht u veel ruimte hebben aan de buitenzijde van de trap dan is de Handicare Van Gogh een goed alternatief. De trapliftprijs voor een nieuwe Van Gogh start ook vanaf de 6000 euro. De Handicare Vermeer is geschikt voor wenteltrappen en voor meerdere etages en deze traplift prijs start ook bij een bedrag van 6000 euro. Voor de krappere trapruimtes raden we de Handicare 2000 aan. Deze prijs start bij 4000 euro voor een gebruikte en 6000 euro voor een nieuwe Handicare 2000. Elke thuissituatie is uniek en Handicare biedt met dit assortiment oplossingen voor: nauwe binnen- en buitenbochten, beperkte en afwijkende ruimtes, spiltrappen, draaitrappen en voor trappen over meerdere etages.

Traplift prijs varieert

De traplift prijs varieert per traplift model. Een rechte traplift is voordeliger. Deze bieden we al aan vanaf 2750 euro. De handicare met bocht is beschikbaar vanaf 6000 euro. Er is ook de mogelijkheid om een tweedehands traplift aan te schaffen dit kan al vanaf 2000 euro voor een gebruikte, rechte traplift en 4000 euro voor een gebruikte traplift met bocht. Daarnaast is er de mogelijkheid om een traplift te huren en te kopen. Op deze manier kunnen budget en traplift prijs op elkaar afgestemd worden. U huurt al een traplift voor 140 euro per maand, waarbij u eenmalig een bedrag van 1810 euro betaald voor de rail. De voordelen van het huren zijn: montage en onderhoud zijn inbegrepen, daarnaast zijn we bij wijze van spreken de volgende dag nog bij u in huis voor de demontage. We verhuren trapliften voor minimaal 12 maanden. Welke traplift u van bovenstaande lijst ook kiest, dit is de minimale termijn. De traplift prijs varieert niet per type traplift indien u bij ons huurt. Het is echter raadzaam om even met onze trapliftadviseur te sparren. De goedkoopste traplift prijs varieert namelijk per situatie. In sommige gevallen kan kopen namelijk goedkoper zijn.

Contact over traplift prijs

Mocht u nog vragen hebben: Een persoonlijke wens of behoefte? Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een specifieke traplift prijs. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dan zoeken we samen naar een op maat gemaakte oplossing. We zullen ons best doen om voor het budget een geschikte traplift prijs te bieden. Handicare zoekt altijd naar een mogelijkheid voor elke situatie, met een ruim of beperkt budget. Indien de aankoop toch te kostbaar blijkt te zijn, zijn er verschillende vergoedingen die beschikbaar worden gesteld vanuit het WMO of PGB. U kunt via de websites van voornoemde instanties bekijken of u in aanmerking komt voor deze regelingen. Bel vooral altijd even met deze instanties om goed te kijken wat de mogelijkheden kunnen zijn. Daarnaast zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar voor vragen.

Reageren is niet mogelijk