Stap nu over op een Magento 2 webshop

Stap nu over op een Magento 2 webshopEr zijn tegenwoordig tal van webwinkels te vinden. Online shoppen wordt dan ook steeds populairder. Je kunt gemakkelijk vanuit thuis al je spullen bestellen en alles wordt meestal de volgende dag nog bij je thuisbezorgd. Gelukkig wordt het voor ondernemers ook steeds gemakkelijker om een webshop te beheren. Wanneer je kiest voor een bekend platform is er genoeg support en de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Als je een goede webshop wilt met uitgebreide mogelijkheden die daarnaast ook nog eens goed te beheren is, kies dan voor een Magento 2 webshop. 

Laat je Magento 2 webshop ontwikkelen door Creative ICT 

Wanneer je een webshop wilt beginnen, is het handig om te kijken naar de bestaande platformen. Deze zijn gebruiksvriendelijk en hebben ingebouwde functionaliteiten voor bijvoorbeeld SEO, responsiveness en veel snellere laadtijden. Wanneer je een webshop hebt, wil je immers dat klanten de beste gebruikerservaring hebben. Wanneer de gebruikerservaring positief is, willen mensen ook liever bij jouw webshop bestellen. Een bekend platform voor webshops waar ondernemers graag gebruik van maken is Magento. Veel bedrijven maken inmiddels al gebruik van een Magento 2 webshop, maar nog lang niet elke onderneming is zover. De Magento 2 webshop werd in 2015 gelanceerd en is de verbeterde versie van Magento 1. Vergeleken met haar voorganger, biedt een Magento 2 webshop een heleboel optimalisaties met betrekking tot SEO, responsive design, gebruikersgemak en performance. Daarnaast biedt een Magento 2 webshop ook erg veel voordelen voor B2B-verkopers: 

  • Verwerking en beheer van offerte-aanvragen 
  • Verschillende gebruikersrollen en subgebruikers 
  • Gepersonaliseerde collectie van producten 
  • Promotie op klant(groep) niveau 
  • Quick-order functionaliteit 
  • Re-order functionaliteit en bulkbestellingen 
  • Optimale order- en voorraadmanagement 

Het is dus verstandig om over te stappen naar een Magento 2 webshop. Veel bedrijven hebben echter nog hun Magento 1 webshop, omdat het best wat tijd en moeite in beslag neemt om over te stappen. De webshop moet opnieuw gemaakt worden in Magento 2 en alle optimalisaties die bij de huidige webshop zijn ingevoerd, moeten opnieuw geïmplementeerd worden. Toch is het aan te raden om zo snel mogelijk over te stappen op Magento 2, vanwege de vele voordelen die het met zich meebrengt. Wanneer je je webshop wilt migreren naar Magento 2, kun je dat het beste laten doen door een gespecialiseerd ICT-bedrijf. Creative ICT is zo’n bedrijf dat dit voor jou kan bewerkstelligen. Met de speciaal ontwikkelde migratietool van Creative ICT, kun je jouw webshop naadloos overzetten naar Magento 2, zonder dat er iets verloren gaat. Tevens denkt Creative ICT graag met je mee over de nieuwe strategie en een nieuw design voor je webwinkel. Zo krijgt je webshop niet alleen een boost met Magento 2, maar krijgt je webshop ook een nieuw uiterlijk dat daarbij past. Zo kunnen zaken als de gebruikerservaring en de layout van je webshop opnieuw bekeken worden.  

Neem contact op om jouw webshop te laten migreren 

Als jij momenteel ook nog gebruikmaakt van een Magento 1 webshop, laat deze dan zo snel mogelijk migreren naar Magento 2. Een Magento 2 webshop heeft veel snellere laadtijden dan de oudere variant. Tevens heeft Magento 2 veel meer ingebouwde functionaliteiten waarmee je je webshop optimaal kunt beheren. Ook houdt MAgento 2 veel meer rekening met SEO en responsive design, waardoor je webshop nog veel beter vindbaar is op het internet. Een website die goed werkt en goed gevonden wordt, betekent immers meer klanten en meer omzet. Het migreren van je webshop kan veel tijd in beslag nemen. Laat je webshop daarom migreren door Creative ICT. De speciale migratietool van Creative ICT maakt het migreren naar Magento 2 een peulenschil. Kijk op https://www.creativeict.nl/magento-webshop/magento-2-webshop/ voor meer informatie en neem contact op. 

Reageren is niet mogelijk