Uw bedrijfsuitje in Rotterdam houden?

Zoekt u een site dat uw gewenste bedrijfsuitje in Rotterdam kan realiseren? Dan bent u bij misterrotterdam.nl aan het juiste adres. Wij zijn een bedrijf dat al meer dan 13 jaar ervaring heeft met het organiseren van het ultieme bedrijfsuitje in Rotterdam. Meer dan 1.500 klanten zijn u reeds voorgegaan en in totaliteit hebben we bijna 40.000 mensen blij gemaakt met het perfecte bedrijfsuitje in Rotterdam. In deze 13 jaar hebben we niet stilgezeten en zijn we continu op zoek gegaan naar mogelijkheden om verschillende uitjes te kunnen aanbieden. We maken gebruik van de nieuwste technieken want u kunt bijvoorbeeld een gehele speurtocht in deze prachtige moderne stad doen met uw tablet. U kunt bijvoorbeeld een spannende levensechte videogame spelen op uw tablet tijdens een bedrijfsuitje in Rotterdam. Dit spel, “The Target”, staat telkens weer garant voor spanning, interactie, teambuilding want u zult heel wat moeten samenwerken en niet in de laatste plaats: plezier. Een goede combinatie tussen samenwerking, motivatie, vermaak en uiteindelijk ontspanning staat bij ons hoog in het vaandel. U wilt als organisator van de personeelsfeesten weleens iets anders organiseren dan een dansfeestje, gezamenlijke barbecue, dropping of al helemaal cliché: een avondje bowlen. Gebruik daarom deze stad als setting en dompel uw teams onder in het pakket dat u hebt gekozen bij Mister Rotterdam. Nadien is de kans groot dat u in de toekomst wederom voor ons kiest als u een bedrijfsuitje in Rotterdam wilt organiseren.

Geeft u eens een bedrijfsuitje in Rotterdam

Als u aan een personeelsuitje denkt, dan denkt u misschien niet zo snel aan een bedrijfsuitje in Rotterdam. Wellicht klinkt het voor u logischer als het uitje plaatsvindt in de natuur zoals in het bos, op het water of ergens in een bosrijk dorp zoals in een kampeerboerderij. Maar niets is minder waar! Een bedrijfsuitje in Rotterdam betekent inderdaad dat u in een overwegend urbaan gebied kunt feesten. Maar natuurlijk niet zodanig dat u anderen tot last bent. Wij kennen de plekken in deze havenstad waar u los kunt gaan. Soms gaat u zelfs de rivier of de zee op en u kunt ook voor een driedaagse fietstocht kiezen door het prachtige Zuid-Holland. Zo ziet u maar weer dat er voor ieder wat wils is. Waar het voornamelijk op neer komt is het feit dat u iets verrassends hebt uitgekozen. U bouwt wellicht een band op met collega’s die u eindelijk van een andere kant ziet dan hun professionele houding op het werk. U leert om samen met elkaar om te gaan, om op hen te vertrouwen en er zullen wellicht vele vriendschappen voortvloeien uit een bedrijfsuitje in Rotterdam. Het gaat daarom niet alleen maar om het plezier tijdens een bedrijfsuitje in Rotterdam. U mag uw personeel best uitdagen. Reken er maar op dat ook zij er op zitten te wachten om wat stoom af te blazen na een jaar van hard werken. En er is natuurlijk niets zo leuk als het verslaan van uw baas tijdens een bedrijfsuitje in Rotterdam.

We hebben al meer dan 1.500 activiteiten georganiseerd

Klinkt u dit allemaal als muziek in de oren en bent u op zoek naar het perfect bedrijf dat voor u een uitje geheel op maat kan maken? Klim dan in de pen en geef uw wensen per e-mail aan ons door. Niet alleen kunnen we  in deze havenstad een teamuitje inplannen. U bent ook welkom voor uitjes naar:

  • Amsterdam,
  • Maastricht,
  • Barcelona,
  • Den Haag,
  • En Utrecht.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste activiteiten door ons te volgen via Facebook. En kijk zo nu en dan in onze portfolio!

Reageren is niet mogelijk