Visitekaartjes

Regel je visitekaartjes bij Drukwerkdeal.nl. Van ontwerpen tot aan de verdere vormgeving stel je helemaal zelf samen dankzij het eenvoudige systeem op deze website. Alle kan je online regelen en instellen. Zelfs als je nog nooit iets met vormgeving hebt gedaan, geven ze jouw voldoende aanwijzingen om toch een mooi visitekaartje op te stellen. Het is ook zeker een onderdeel wat je niet kan missen. Als ondernemer of als vertegenwoordiger van een organisatie. Wanneer je veel met klanten of ander soort contacten te maken hebt, dan is het prettig een visitekaartje te geven. Houd mensen binnen jouw netwerk en zorg voor een goede voorraad visitekaartjes met behulp van Drukwerkdeal.nl. Je kan ze zo eenvoudig maken als je wilt. Al laat je alleen maar je naam, adres en contactgegevens erop afdrukken. Je hebt dan toch een visitekaartje die je kan overhandigen als iemand graag contact met je wilt houden. Of als jij deze persoon in je netwerk wilt houden. Wat je ook laat afdrukken, Drukwerkdeal.nl kan alle visitekaartjes met de beste kwaliteit bedrukken en bezorgen. Ook creatievere ontwerpen kunnen zij voor je bedrukken. Foto’s, logo’s, sierlijke lettertypes. Noem het maar op. Alle ontwerpen zijn uit te voeren, zolang deze voldoen aan de specificaties zoals aangegeven in de informatiesheets.

Een visitekaartje ontwerpen

Naast de ontwerptool kan je ook ontwerpbestanden toevoegen. Denk daarbij aan het ontwerp van het logo van de onderneming. Geef aan waar en hoe deze op het kaartje toegevoegd moet worden. Drukwerkdeal biedt verschillende uitvoeringen voor de visitekaartjes. Naast de standaardvorm in liggende of staande vorm, hebben ze ook klapkaartjes. Mocht jouw onderneming of activiteit vragen om meer informatie, dan is het leuk dit toe te voegen in het klapkaartje. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld het toevoegen van een extra quote of kalender op het visitekaartje. Bedenk welke uitvoering bij jouw past en vervolgens welk materiaal geschikt is voor jouw visitekaartjes. Je hebt de keuze uit:

  • Houtvrij mat mc
  • Houtvrij natuurkarton wit
  • Biotop naturel
  • Houtvrij dubbelzijdig sulfaatkarton
  • PVC in wit en transparant
  • Silver metallic

De PVC materialen zijn alleen niet geschikt voor de klapkaartjes. Het materiaal geeft jouw visitekaartje het uiterlijk van een bankpasje. Uiteraard betaal je hier iets meer voor. Wil je graag visitekaartjes die jouw betrokkenheid bij het milieu representeren, dan is het biotop naturel gepast. Het is gemaakt van houtresten uit zagerijen. Een leuk detail om te vertellen aan je contacten. Zeker als jouw ontwerp hier ook op aansluit. Zorg ervoor dat je de juiste druktechniek selecteert om de tekst en het logo zo goed mogelijk uit te laten komen. Bij de selectie van het type materiaal en gewicht, zie je direct welke PMS-techniek of full color techniek gebruikt worden voor jouw visitekaartjes. Met het gebruik van de juiste kleuren en kleurcombinaties krijgt jouw ontwerp de juiste uitstraling op het visitekaartje.

Wel of geen afwerking

De afwerking die Drukwerkdeal toepast voor visitekaartjes is meer dan luxe alleen. Het beschermt ook de inkt en voorkomt dat dit afgeeft. Een goede bijkomstigheid als je het visitekaartje overhandigd. Maar het geeft het visitekaartje ook een extra glans dankzij de glans of matlaminaat. Afhankelijk van het type materiaal wordt dit enkelzijdig of dubbelzijdig aangebracht worden. Heeft een deel van jouw ontwerp extra aandacht en bescherming nodig, kies dan voor het matlaminaat in combinatie met de spot UV-lak. Met de spot UV-lak krijgt dat deel van het ontwerp een extra laag met een contrasterend effect. Dit deel gaat dan extra opvallen en is ook nog meer beschermd. Kom je er niet uit welk materiaal, druktechniek en afwerking past bij jouw visitekaartje? Vraag dan advies voor jouw visitekaartjes aan de specialisten via de chat of telefoon.

Reageren is niet mogelijk