Waar kan je voordelig een destilleerketel kopen?

Mijn vader had vroeger een eigen moestuin en vond het leuk om zijn eigen bessensap en dranken te maken. Hij was er regelmatig mee in de weer en maakte dranken en eten gebaseerd op zijn oogsten. Ik vond het altijd leuk om te zien, maar ik had er op die leeftijd weinig mee. Nu bijna twintig jaar later merk ik dat ik het steeds leuker vind om ook dit soort dingen te doen. Een paar jaar geleden ben ik begonnen met het maken van mijn eigen bier en nu wilde ik ook beginnen met jenever maken. Op de website drankstoken.nl kon ik een goede distilleerketel kopen voor een goede prijs. Ik heb nu mijn eerste jenever gemaakt en ben erg blij met het resultaat. Als je jong bent, dan heb je het misschien niet altijd door, maar je lijkt vaak meer op je ouders dan je denkt. Ik had vroeger nooit gedacht dat ik het leuk zou vinden om mijn eigen dranken te maken. Mijn vader deed dit regelmatig en had hier een opstelling voor in de schuur staan. Hij had geen distilleerketel, want hij maakte geen sterke dranken, maar was wel altijd erg creatief bezig. In zijn moestuin had hij verschillende bessen, fruit en groentes en vooral zijn bessensap was altijd erg populair. Ik denk dat ik het destijds niet zo interessant vond, omdat ik vaak moest helpen in de moestuin, terwijl ik dat liever niet wilde. Toen ik mijn vader vertelde dat ik was begonnen met het maken van mijn eigen bier, toen vond hij dat erg leuk om te horen. Hij vindt bier niet lekker, dus dat kon ik niet aan hem schenken. Jenever vindt hij wel lekker en op het moment dat ik een distilleerketel had gekocht, kon ik niet wachten om hem mijn creatie te laten proeven. 

Online een goede distilleerketel gekocht 

Een paar maanden had ik een boek gekocht over het maken van jenever en verschillende websites bezocht en ik wilde graag beginnen. Online zocht ik naar een website waar ik een goede distilleerketel kon kopen en kwam toen de website drankstoken tegen. Op deze website vond ik een ketel voor hobbyisten voor een zeer goede prijs. Dit bedrijf is gespecialiseerd in apparatuur voor het maken van drank en heeft een groot aanbod. Je kan hier apparatuur kopen voor het maken van verschillende dranken en veel is direct uit voorraad leverbaar.

Begonnen met mijn eerste jenever

De volgende dag kwam mijn bestelling al aan en ik kon niet wachten om te beginnen. De distilleerketel ziet er erg mooi en sterk uit en ben ik van plan om veel te gebruiken. In het weekend begon ik met het proces en het was veel gemakkelijk dan ik dacht. Ik wacht nu tot de jenever klaar is en ik het kan uitproberen. Voor het kopen van een distilleerketel raad ik drankstoken.nl aan.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in apparatuur voor het maken van dranken
  • Ik kon hier een ketel kopen voor een goede prijs
  • Mijn bestelling kwam de volgende dag al binnen
  • De ketel ziet er mooi uit en is erg sterk

Reageren is niet mogelijk