Waar koop je exclusieve tuinmeubelen?

Voor wie op zoek is naar super de luxe en exclusieve tuinmeubelen is er de winkel en webshop van dacks. Dit bedrijf is opgestart uit de behoefte om een groot aanbod design tuinmeubels op één plek samen te brengen, omdat het nogal moeilijk kan zijn om zelf al deze merken en ontwerpers te vinden. Ondanks dat de markt van exclusieve tuinmeubelen best wel een niche markt is is het toch moeilijker dan je denkt om een passend meubel voor in jouw tuin te vinden. Je kunt natuurlijk het hele internet afzoeken naar mooie designs, maar je kunt ook gewoon de winkel van dacks bezoeken. Deze zit in Amsterdam. In deze winkel/showroom vindt je vrijwel het gehele assortiment aan exclusieve tuinmeubelen die ze ook in de webshop aanbieden. En als je zeker wilt weten dat het exemplaar dat je online hebt gezien ook offline beschikbaar is dan kun je het beste van tevoren even naar de showroom bellen om het te vragen. Het fijne aan het offline kopen van die tuinmeubels is dat er zeer ervaren verkopers aanwezig zijn die je kunnen adviseren met betrekking tot zowel de kleur als het formaat. Veel mensen vinden het namelijk ontzettend lastig om de juiste meubels te kiezen voor hun tuin, vandaar dat ze zich maar al te graag laten adviseren door iemand die er verstand van heeft. En bij dacks hebben ze dat!

Winkel en webshop met exclusieve tuinmeubelen

In zowel de winkel als de webshop van dacks vindt je een groot assortiment exclusieve tuinmeubelen, zoals:

  • Lounge sets
  • Eettafels met stoelen
  • Verlichting voor buiten
  • Luxe deurmatten
  • Bijzettafels voor buiten
  • Vuurkorven

Zoals je ziet kun je er veel meer shoppen dan enkel meubels voor in je tuin of op het balkon. Ze verkopen namelijk ook diverse trendy accessoires, en zelfs onderhoudsmiddelen voor al je exclusieve tuinmeubelen! Want als je geld uitgeeft aan zo’n mooi designers item dan wil je het natuurlijk wel goed onderhouden. Overigens hoeft dat enkel als het een houten meubel betreft. Vrijwel alle kunststof meubels voor buiten kun je namelijk gewoon schoonmaken met een vochtig doekje met wat schoonmaakmiddel, en verder hoef je er echt niks aan te doen. Niet voor niets kiezen zoveel mensen voor kunststof meubels in hun tuin, want ze zijn ontzettend onderhoudsvriendelijk.

Shop al je Fermob meubels in deze winkel

Fermob is natuurlijk een van de meest bekende merken in deze winkel en webshop in exclusieve tuinmeubelen. Dit merk is al populair vanaf het moment dat het gelanceerd werd. De reden daarvoor? De relatief eenvoudige en minimalistische designs zijn uitgevoerd in super veel verschillende kleuren, welke je zowel los kunt gebruiken als met elkaar kunt combineren. Een echte Fermob herken je daarom meteen, en je zult niet de eerste zijn die een bonte verzameling aan kleuren Fermob stoelen aan zijn eettafel in de tuin wil. Deze kleurrijke, exclusieve tuinmeubelen fleuren namelijk elke tuin op, en maken hem heel persoonlijk. Wat nóg leuker is is om de kleuren van deze stoelen aan te passen aan de kleuren in je huis. Op die manier maak je van je tuin echt een verlengde van je woning, en past het allemaal goed bij elkaar. 

Reageren is niet mogelijk