Waar kun je een tafelgoochelaar inhuren?

Ben je voor een evenement op zoek naar een vlotte tafelgoochelaar bij wie je verzekerd bent van een hele avond vermaak? Dan moet je absoluut bij Rich Magic zijn. Dit is namelijk een super professionele en ervaren goochelaar, die maar al te graag mensen komt vermaken op jouw feest of evenement. Rich Magic werkt op diverse manieren, en zowel op het podium als voor een kleinere groep mensen aan tafel, oftewel als tafelgoochelaar. Dit wil zeggen dat de goochelaar in kwestie allemaal kleinere trucs uitvoert bij mensen aan tafel. Hij loopt na de truc de ruimte door om bij een andere tafel aan te schuiven, en is dus constant in beweging. Een tafelgoochelaar inhuren voor jouw evenement levert heel veel vermaak op, en het is een act waar mensen het nog lang over zullen hebben. Overigens is het niet zo dat hij aan elke tafel dezelfde act uitvoert. Sterker nog, hij heeft diverse acts en trucs bij zodat hij constant een andere show kan opvoeren, zelfs als hij meerdere malen bij dezelfde tafel aanschuift. 

Waar kun je een tafelgoochelaar inhuren?

Een groot evenement organiseren: Waar moet je op letten?

Moet jij binnenkort een heel groot evenement organiseren, bijvoorbeeld voor alle werknemers en hun familie? Dan zijn er ontzettend veel dingen waar je op moet letten en die je moet kiezen, zoals:

  • De feestlocatie inclusief tafels en stoelen
  • De catering, zoals hapjes en drankjes
  • De muziek die gespeeld wordt, een band of een dj?
  • Vormen van vermaak voor de eventueel aanwezige kinderen
  • Vormen van vermaak voor volwassenen, zoals deze tafelgoochelaar

Bij het organiseren van een groot evenement ligt vrijwel altijd de nadruk op de locatie, de muziek en de catering. Vergeet echter niet je gasten ook te vermaken, bijvoorbeeld met een goede dj of een band die (al dan niet zachtjes) op de achtergrond muziek speelt. Maar de allerleukste vorm van vermaak is toch wel het inhuren van deze tafelgoochelaar. Deze is namelijk zó goed in goochelen dat veel mensen stomverbaasd zullen zijn over de trucs die hij uitvoert, en het er nog lang over zullen hebben. Daarmee maak je als leidinggevende dus echt indruk op je werknemers, en bezorg je ze een personeelsfeest waar ze op een leuke manier aan terugdenken.

Deze tafelgoochelaar laat je flabbergasted achter

Goochelen is echt een vak apart. Het vereist ontzettend veel concentratie en vingervlugheid. Als iemand er niet genoeg ervaring mee heeft en er niet met de grootst mogelijke passie mee bezig is is de kans groot dat je een truc kunt doorzien. Rich Magic is een van de weinig die je als tafelgoochelaar echt flabbergasted achterlaat, want je begrijpt gegarandeerd absoluut niets van zijn trucs. Hij is zó ontzettend goed dat het werkelijk magie lijkt wat hij allemaal doet. Mensen staan er met hun neus bovenop en begrijpen nog steeds niet hoe het kan dat hij deze trucs uitvoert, het lijkt onmogelijk. En doordat veel van zijn trucs en shows interactief zijn blijf je continu geboeid. Dit maakt hem een van de meest populaire goochelaars in ons land, en een vaak ingehuurde tafelgoochelaar op feesten en evenementen. Want met Rich Magic op je event is het vermaak van je gasten in ieder geval goed geregeld. 

Reageren is niet mogelijk