Wat ik geleerd heb van de Cisco netwerktrainingen

Ik ben iemand die het altijd weer leuk vind om nieuwe dingen te leren. Ik schrijf me dan ook eigenlijk wel ieder jaar in voor een nieuwe cursus. Dit jaar viel mijn keuze op een van de Cisco netwerktrainingen van het bedrijf Decisco.

  • Uitgebreid aanbod
  • Hoge kwaliteit
  • Goede prijzen

De dingen die mij meteen opvielen toen ik de website van Decisco aan het bekijken was, was dat zij een zeer uitgebreid aanbod hebben op het gebied van Cisco netwerktrainingen. Mijn interesses zijn heel erg breed. Ik heb in het verleden al eens verschillende marketingcursussen gevolgd, talenworkshops, maar ook creatief schrijven en potten bakken kan ik allemaal al afstrepen. Ik vond het nu dus tijd worden voor iets anders. Aangezien ik zelf steeds meer met de computer ga doen en hier ook steeds meer een specialistischer gebied op ga, leek het me handig om een van de Cisco netwerktrainingen te volgen. En de keuze was aan de hand van de vele voordelen die het bedrijf te bieden heeft dan ook snel gemaakt. Als je zoveel cursussen en workshops als ik gevolgd heb, dan weet je dat het kwaliteit van het aanbod heel erg kan variƫren. Bij de een is het heel erg goed, terwijl je soms echt helemaal niets leert. In mijn ogen ligt dit vaak aan de docent. Als deze persoon je niet kan motiveren, dan kan het onderwerp nog zo leuk zijn, maar de cursus zal er dan niet beter van worden.

De hoge kwaliteit van de Cisco netwerktrainingen

Het was dan ook een verademing om te ontdekken dat de Cisco netwerktrainingen gegeven worden door gecertificeerde trainers en dat klopt absoluut. De Cisco netwerktrainingen die ik gevolgd heb, hadden een zeer goede docent die niet alleen de theorie aan ons leerde, maar ook de stap naar de praktijk maakte. Met dit soort ICT trainingen is dat natuurlijk ook wel nodig, maar het zal je misschien verbazen hoe vaak dit eigenlijk niet gebeurt. Je krijgt bij Decisco ook 100% kwaliteitsgarantie. Dit houdt in dat als je niet volledig tevreden bent over de cursus die je hebt gevolgd, je deze zonder extra kosten nogmaals kunt volgen bij Decisco. Bij een van de Cisco netwerktrainingen die ik gevolgd heb, heeft een medestudent hier gebruik van gemaakt. We hadden in dat geval een student in de klas die om de haverklap allerlei vragen stelden. Ik geef toe, de vragen hadden zelden iets toe voegen, maar ik kon me er niet aan storen. De docent wist er goed mee om te gaan en zo kregen we toch nog de les die we wilden hebben. Mijn medestudent stoorde zich hier echter mateloos aan en kon zich hierdoor totaal niet concentreren. Uiteindelijk heeft zij dit voorgelegd aan de medewerkers van Decisco en zij kon inderdaad de training zonder hier extra voor te betalen, nogmaals volgen.

Kies voor online of klassikaal

Met de Cisco netwerktrainingen die ik heb gevolgd heb ik een afwisseling gemaakt tussen een online cursus en een klassikale training. Persoonlijk vind ik het allebei wel wat hebben, maar ik kan me zo voorstellen dat je een sterke voorkeur voor een van beide hebt. Het is dan ook wel zo prettig dat ze bij Decisco beide vormen voor de Cisco netwerktrainingen aanbieden. Voor de online cursussen is het ook nog eens mogelijk om hier een gratis proefles van te volgen. Hierbij kun je kijken wat je zo ongeveer kunt verwachten en of dit inderdaad een cursus is die bij je past. Als je hier graag wat meer over wilt weten, dan raad ik je aan om eens op de website te kijken.

Reageren is niet mogelijk