Wat zijn de voordelen van EPDM rubber op uw dak?

Is de dakbedekking van uw platte dak aan vervanging toe? Dan is het zeker de moeite waard om hiervoor EPDM rubber te overwegen! Dit materiaal bestaat al een tijdje en kent vele toepassingen, maar de laatste tijd is het steeds populairder geworden als vorm van dakbedekking. Lange tijd was bitumen de belangrijkste concurrent van EPDM rubber als vorm van dakbedekking, maar de prijs daarvan is de laatste jaren behoorlijk gestegen. EPDM rubber is juist voordeliger geworden en daarbij vallen opeens ook andere voordelen van EPDM rubber versus bitumen dakbedekking op. EPDM rubber is bijvoorbeeld een stuk duurzamer, deels door zijn grote UV-bestendigheid. Waar bitumen dakbedekking vaak maar 15 tot 20 jaar meegaat, kan EPDM rubber wel 50 jaar of meer halen, zeker als het gaat om EPDM rubber van Europese kwaliteit. Deze is namelijk wat dikker dan zijn Amerikaanse evenknie en daardoor nog sterker. Maar waar koopt u nu zulk EPDM rubber? Een goede leverancier van dit materiaal in Nederland is Interexpress. Hier levert men EPDM rubber van Europese kwaliteit, met een dikte van 1.3 millimeter. Een groot voordeel van deze Europese kwaliteit is ook dat het, in tegenstelling tot de Amerikaanse variant, niet betalkt is. Hierdoor hoeft u het niet eerst grondig te reinigen voordat u het goed kunt lijmen. Dit bespaart u veel tijd en moeite en garandeert een veel beter resultaat. Een groot voordeel van EPDM is namelijk dat u het eenvoudig zelf kunt leggen, zeker als het om Europese kwaliteit gaat. U heeft hiervoor wel speciale kit en lijm nodig, maar ook deze kunt u voordelig aanschaffen bij www.interexpress.nl. Wilt u meer weten over de voordelen van hun EPDM rubber als dakbedekking? Klikt u dan op deze link: https://www.interexpress.nl/epdm. Wilt u liever eerst wat meer weten over wat u zoal kunt verwachten van deze specialist in EPDM? Leest u dan verder in de volgende paragraaf. Hier hebben we de belangrijke voordelen en voorwaarden voor u op een rijtje gezet!

Online EPDM rubber bestellen – voordelen en voorwaarden

Een groot voordeel van online EPDM bestellen is dat u een relatief lage prijs betaalt voor deze toch al betaalbare vorm van dakbedekking. Doordat webshops kosten besparen op winkelruimte en verkoopmedewerkers, kunnen ze hun goederen vaak tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden. Dat geldt ook voor Interexpress. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe u de EPDM moet vervoeren. Deze wordt namelijk netjes bij u thuis bezorgd. Soms is dit nog gratis ook, maar in alle gevallen voordelig. Verder mag u de volgende voordelen verwachten bij www.interexpress.nl:

  • kwaliteitsproducten
  • scherpe prijzen
  • voordelige of gratis verzending
  • orders snel verwerkt
  • uitstekende service
  • veilig en snel online betalen

Snel zelf uw dak bedekken met EPDM

EPDM is een zeer duurzaam, UV-bestendig en slijtvast materiaal, wat het uitstekend maakt als dakbedekking. Het is daarnaast ook nog eens heel voordelig, zeker als u het bestelt bij interexpress.nl. Voor een lage prijs bestelt u hier EPDM van Europese kwaliteit, die extra dik en onbetalkt is. Daardoor is deze zeer eenvoudig zelf te leggen. De benodigde lijm en/of kit bestelt u er eenvoudig bij via deze klantvriendelijke website. Betalen gaat snel en eenvoudig via bijvoorbeeld iDeal of credit card. Klanten die u voorgingen waren zeer te spreken over de goede service van Interexpress. Zij beoordeelden deze met een mooie 9 via de website Kiyoh. Neemt u dus ook de tijd om persoonlijk advies te vragen als u denkt dat dit nodig is. Dan kunt u extra lang plezier beleven aan uw EPDM dak!

Reageren is niet mogelijk