Wees klantgerichter met Lean Green Belt

edubookers - Lean Green Belt

Bijna ieder bedrijf in Nederland is erop uit om zoveel mogelijk winst te maken en dit is ook goed mogelijk als je weet waar je mee bezig bent. Er zijn een hoop factoren die dan samen moeten komen en niet alle bedrijven zijn zich daar bewust van. Je moet natuurlijk een product of dienst hebben die jouw potentiƫle klant wil hebben, maar het is veel meer dan dat. Je moet kunnen verkopen, tenslotte is de kans zeer klein dat je echt het enige bedrijf binnen je vakgebied bent. Je moet de klant er dus van overtuigen dat zij jouw product en/of dienst moeten hebben in plaats van die van de concurrent. Het is dus belangrijk om klantgericht te zijn en hier op en top mee bezig te zijn. Een van de manieren om dit voor elkaar te krijgen is het volgen van een training Lean Green Belt.

  • Procesverbetering
  • Organisatieverbetering
  • Kwaliteitsmanagement

Dit zijn de drie gebieden waarin medewerkers kiezen voor het volgen van een cursus Lean Green Belt. Zoals je ziet zijn dit vrij brede vakgebieden en dat klopt dus ook. In ieder aspect van je bedrijf kun jij werken aan je klantgerichtheid verbeteren. Natuurlijk moet het achter de schermen ook helemaal in orde zijn, maar het is past echt belangrijk om alles op orde te hebben. Focus je niet alleen op een specifiek probleemgebied dat jij op het oog hebt, het is belangrijk om ook te blijven werken aan gebieden die nu wel al goed lopen. Ook hier heb je opties om verbeteringen door te voeren.

Schrijf je in voor Lean Green Belt

Kan jouw bedrijf wel verbetering gebruiken in de processen, de organisatie of de kwaliteit? Dan is het verstandig om een of meerdere personeelsleden de cursus Lean Green Belt te laten volgen. Als je op de website van Edubookers gaat kijken, dan zie je dat er meerdere mogelijkheden op dit gebied zijn. Er zijn verschillende cursussen waar je uit kunt kiezen en als je meer dan vier personen een cursus Lean Green Belt wilt laten volgen dan kan het zelfs verstandig zijn om een kijkje te nemen naar de mogelijkheden van incompany trainingen. Met dit soort cursussen komt de opleider naar jullie toe en wordt de cursus Lean Green Belt aangepast op jullie bedrijf en werkomstandigheden. Dit kan het nog aantrekkelijker maken om de cursus te volgen, want op die manier weet je zeker dat je medewerkers er echt iets aan zullen hebben en er alles uit kunnen halen wat erin zit. Wil jij hier meer informatie over of wil je weten hoeveel je dit zou gaan kosten? Op de website van Edubookers heb je de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend drie offertes aan te vragen van opleiders die een Lean Green Belt incompany training aanbieden. Je hebt dan meteen een goed idee van de prijzen die er gerekend worden en welke opleider het beste bij jullie zal passen.

Aan de slag met Lean Green Belt

Na het volgen van de cursus, of zelfs al tijdens, is het belangrijk dat je medewerkers ook leren hoe ze de opgedane kennis toepassen in de praktijk. Wij raden dus aan om een cursus te zoeken die hierop aansluit, zodat je zeker weet dat je niet voor niets je medewerkers op pad stuurt om meer te leren over de Lean Green Belt. Op de website van Edubookers kun je niet alleen gemakkelijk opleidingen met elkaar vergelijken, het laat je ook zien hoe de verschillende opleidingen door andere cursisten is beoordeeld. Dit kan het allicht eenvoudiger maken om te kiezen.

Reageren is niet mogelijk