Wilt u de werving en selectie van ICT krachten uitbesteden?

Vorig jaar moesten wij maar liefst drie nieuwe krachten aannemen op onze ICT-afdeling en dat was een hele klus. Wij hebben toen een speciale commissie in het leven geroepen die moest zorgen dat wij een advertentie in de krant zetten en dat wij de reacties goed zouden lezen en filteren om te selecteren wie wij in de arm wilden nemen. Wij hebben toen echter gemerkt dat het niet eenvoudig was om dit te doen, want toen wij zaten te wachten op de reacties in de vorm van mails en brieven, hebben wij welgeteld een reactie gekregen. Deze persoon wat volkomen ongeschikt voor de functie en dus zaten wij even met de handen in het haar. Wij hadden namelijk de nieuwe krachten dringend nodig en dus zijn wij gaan kijken of wij andere wegen konden inslaan. Wij hebben toen besloten om de werving en selectie van ICT personeel te gaan uitbesteden. Wij hadden namelijk al gauw in de gaten dat wij op onze manier niet de mensen zouden vinden die wij nodig hadden en wij wilden wel goede krachten aannemen. Wij hebben toen gekeken waar wij onze werving en selectie van ICT personeel konden uitbesteden en wij hebben gezien dat wij het beste naar de site van Aatop-ICT.nl konden gaan. Wanneer je namelijk ziet wat anderen over deze site geschreven hebben, dan moet je toegeven dat deze mensen de aangewezen partij zijn wanneer het gaat over de werving en selectie van je ICT personeel. Wij hebben de site daarom met veel interesse doorgenomen en daarna hebben wij contact met deze mensen opgenomen. Wij hebben aangegeven dat wij onze werving en selectie van ICT personeel graag aan hen wilden uitbesteden en wij hebben gemerkt dat deze mensen ons heel goed konden helpen. Dat was fijn om te merken en ben daarom blij dat wij deze mensen benaderd hebben. Wij hebben gemerkt dat zij een heel groot netwerk hebben en dat wanneer je hier je werving en selectie ICT personeel uitbesteedt, je er zeker van kunt zijn dat zij je heel goed kunnen helpen. 

Onze werving en selectie van ICT personeel is vlekkeloos verlopen 

Wij hebben aan de mensen van dit bedrijf doorgegeven naar welke kandidaten wij op zoek waren. Wij hoefden ons daarbij niet in te houden want wij moesten de perfecte  kandidaat omschrijven. De mensen van dit bedrijf hebben toen hun werving en selectie van ICT krachten gestart en wij hebben al heel snel een aantal perfecte kandidaten mogen ontmoeten. Wij zijn daarom zeer tevreden over het feit dat wij deze mensen gevraagd hebben voor de werving en selectie van ons ICT personeel want wij hadden zelf nooit zulke goede talenten kunnen vinden. 

Wilt u ook met dit bedrijf werken? 

Mocht u ook op zoek zijn naar talent, vraag Aatop ICT dan om de werving en selectie van uw ICT krachten op zicht te nemen, ik kan u zeggen dat:

  • Zij een heel groot netwerk hebben 
  • Zij de perfecte kandidaat kunnen vinden 
  • U voor deze diensten relatief weinig betaalt 

Wij zijn blij dat wij drie perfecte kandidaten hebben gevonden. 

Reageren is niet mogelijk