Wilt u een cursus Cambridge Engels volgen?

Mijn baas heeft het afgelopen jaar geld vrijgemaakt voor iedereen binnen ons bedrijf om onszelf te ontwikkelen. Hij wil namelijk zorgen dat wij niet het idee hebben dat wij niets meer kunnen leren en ik moet zeggen dat ik dit heel erg waardeer. Ik hou er namelijk van om mijzelf te verbeteren en daarom heb ik gekeken wat voor mij het meest interessant zou kunnen zijn om te gaan doen. Ik kan u zeggen dat ik al heel snel wist dat ik aan mijn Engels wilde gaan werken. Mijn taalvaardigheden in het Engels zijn namelijk niet echt goed en daarom hebben ik gekeken hoe ik hier iets aan kon doen. Ik heb toen besloten dat ik graag cambridge engels wilde gaan bestuderen omdat dit in de meeste gevallen het handigst is in ons vakgebied. Ik ben daarom gaan kijken naar waar ik moest zijn om goed cambridge engels te leren en ik heb toen gezien dat ik het beste naar de site masterclassenglish.com kon gaan surfen. Deze site is namelijk de plek voor mensen die graag cambridge engels willen leren. Ik heb gezien dat de mensen van deze site cursussen geven in Rotterdam en dat is waar ik woon dus dat kon voor mij niet beter. Ik ben daarom blij dat ik deze site gevonden heb en ik kan u aanraden om ook een keer naar deze pagina te surfen wanneer u ook graag cambridge engels wilt leren. Deze mensen kunnen u heel goed leren hoe u goed kunt spreken. Ik heb namelijk gemerkt dat bij dit instituut alleen maar native speakers werken. Dat zorgt er voor dat je dus je niveau aanzienlijk kunt optillen. Ik heb namelijk gemerkt dat wanneer je bij andere instituten in Nederland aan je cambridge engels wilt werken, je eigenlijk een soort Nederlands Engels leert. Dat is niet heel professioneel en ik ben daarom blij dat ik de site van masterclassenglish.com gevonden heb. Hier kon ik al heel snel in de leer gaan en ik kon dan ook niet wachten om aan mijn eerste les te beginnen.

Ik heb mijn Cambridge engels heel goed kunnen verbeteren 

Ik moet u zeggen dat ik heel blij ben dat ik hier aan mijn cambridge engels ben gaan werken omdat ik nu heel veel beter Engels kan spreken. Ik ging met sprongen vooruit omdat ik hier heel goede aanwijzingen kreeg om aan mijn cambridge engels te werken. Ik ben daarom heel blij dat ik hier aan mijn cambridge engels ben gaan werken want ik kan mij nu veel beter in het Engels redden. Bovendien spreek ik het niet alleen veel beter, ik schrijf het nu ook veel beter. 

Wilt u ook in de leer?                               

Mocht u ook aan uw Engels willen werken, dan kan ik u aanraden om:

  • Een keer naar de site van masterclassenglish.com te surfen 
  • Te bekijken welke cursus u hier graag wilt volgen 
  • U vandaag nog op te geven via deze site 

Ik kan iedereen aanraden om hier aan uw Engels te gaan werken. Deze mensen weten namelijk hoe ze goed les moeten geven. 

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk