Wilt u gebruik gaan maken van een saladette?

In ons restaurant merken wij dat onze gasten steeds minder vlees eten. Zij vinden het niet meer  kunnen om zoveel vlees te eten en wij zien dan ook dat wij steeds meer vegetariĆ«rs en veganisten in ons restaurant krijgen. Daar is niets mis mee, maar wij moesten daar als restaurant wel goed op inspelen. Wanneer je namelijk het vlees uit je menu moet gaan halen, moet je op een ander soort keuken overstappen. Gelukkig hebben wij een kok die zelf ook heel erg van de plantaardige keuken is en daarom heeft hij voorgesteld om meer met salades te gaan werken. Onze gasten kunnen dan een bepaald bestanddeel kiezen en dat maakt de chef voor hen klaar en dat kunnen zij vervolgens aanvullen met groente. Wij moesten daarom een goede saladette hebben want wij wilden dat onze gasten zelf de salades konden pakken uit de saladette. Wij hebben gekeken waar wij iets moois konden vinden. Wij wilden het eten goed kunnen presenteren in de saladette en daarom wilden wij niet een ordinaire deal sluiten. Wij hebben daarom gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij een saladette wilden kopen die in ons restaurant goed zou passen en ik heb toen gezien dat wij naar de site van gooshoreca.nl moesten gaan wanneer wij echt een goede saladette wilden kopen. Wij hebben namelijk gezien dat wanneer je hier een saladette gaat kopen, je niet alleen een heel mooie saladette kunt kopen, maar ook dat je hier voor een heel goede prijs geholpen kunt worden. Dat was alles waar wij naar op zoek waren en ik kan u zeggen dat wij het aanbod van deze site met plezier en genot doorgenomen hebben. Wij hebben gemerkt dat wanneer je op deze site gaat kijken, je heel veel moois kunt vinden en dus niet alleen maar een saladette. Wij moeten binnenkort ook nog andere apparatuur kopen voor onze zaak en wij zijn nu al zeker dat wij dan weer naar de site van gooshoreca.nl zullen gaan. Hier werden wij namelijk ook heel goed geholpen en dat was ook iets wat wij lang niet overal meer meemaken. 

Deze saladette valt heel goed in de smaak

Wij hebben via de genoemde site dus een mooie saladette gekocht en ik ben heel blij dat wij dat gedaan hebben via de site van gooshoreca.nl. Wij kregen onze saladette namelijk al heel snel geleverd en wij hebben gemerkt dat wij echt een heel goede aankoop hebben gedaan. Wij zien dat onze gasten nu speciaal om onze salades naar ons restaurant komen en ik ben daarom zeer te spreken over het feit dat wij op deze formule zijn overgestapt. 

Wat heeft u nodig? 

Mocht u ook iets nodig hebben voor uw restaurant of cafe, dan kunt u altijd even:

  • Naar de stie van gooshoreca.nl surfen 
  • Bekijken wat deze mensen u te bieden hebben 
  • Een bestelling plaatsen als u echt iets bijzonders wilt kopen voor een goede prijs 

Wij gaan hier in de toekomst nog heel veel meer bestellen want wij zijn zeer tevreden over de service en ook over de producten.    

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk