Zoekt u een Makita 18v accu?

Van alle boormachinefabrikanten is Makita de afgelopen jaren wellicht uitgegroeid als publiekslieveling. De prijzen zitten regelmatig aan de onderkant van de markt terwijl u er toch een geweldig product voor terugkrijgt dat maar weinig onderdoet voor boormachines van bijvoorbeeld Bosch of Black & Decker. Sterker nog, mocht u een duurdere variant van de Makita-lijn willen kopen dan zijn ze vergelijkbaar met al genoemde merken. Dat u daarom kiest voor dit merk, dat vinden wij van accu-machine.nl niet zo vreemd. Dat u daarom een Makita 18v zoekt vinden wij ook niet zo vreemd. Ook al staat de accu bekend om zijn lange levensduur en korte oplaadtijd, as u de hele dag gaat klussen en u hebt de boormachine er vaak bij nodig, dan wilt u niet halverwege de dag met een lege accu komen te zitten. Bestel er daarom een Makita 18v accu bij die u aan de oplader kunt hangen. Verwissel het met de lege accu en u hebt altijd en overal een handige draadloze boormachine bij de hand. Zo zijn er zelfs al zware klopboormachines die met een accu werken in plaats van een kabel dat u moet verbinden aan het stroomnetwerk. Natuurlijk zijn dit zwaardere accu’s, dus met een Makita 18v gaat u dat bijvoorbeeld niet redden. Ook dergelijke voltages zult u trouwens in ons assortiment vinden. U kunt er zelfs naast de Makita 18v ook diverse accu’s vinden voor geheel andere merken zoals Bosch, ABB en DeWalt. Zo is er voor ieder wat wils te vinden in ons altijd uitbreidende online assortiment.

Bestel vandaag de Makita 18v en heb het morgen al in huis

Naast de Makita 18v verkopen we aldus vele accu’s voor andere merken maar ook accu’s van Makita zelf die u voor andere type boormachines en elektronisch gereedschap van dit gerenommeerde topmerk kunt kopen. Denk aan cirkelzagen, kruimeldieven of lijmpistolen. Het hangt van het type apparaat af welke accu en dus ook welke voltage u nodig hebt. Als u dit niet helemaal zeker weet dan kunt u even op de oplader of uw huidige accu kijken. Het staat natuurlijk ook vermeldt in het instructieboekje en de koffer waarin u de boor opbergt. Mocht dit allemaal onleesbaar en onvindbaar zijn geraakt, dan kijkt u op de boor zelf. Daar staat de code, dus het type boor vermeld en u kunt op basis van dit nummer op zoek gaan naar de Makita 18v of de accu met een andere voltage. Een miskoop kan daardoor vrijwel niet voorkomen. Mocht dit toch zijn gebeurt dan hebt u nog altijd 14 dagen retourrecht. Dat geldt voor alle online aankopen op welke webwinkel hier in Nederland dan ook. Stuurt u het binnen deze 2 weken terug? Dan krijgt u óf een vervangend product toegezonden óf uw geld terug. Ook is het wellicht verstandig om even contact met ons op te nemen als u niet helemaal zeker weet of u nu eigenlijk wel de juiste keuze hebt gemaakt. Misschien hebt u namelijk niet de Makita 18v, maar de 12v of 24v nodig. We voorzien u graag van het juiste advies.

Ook voor ander elektronisch gereedschap vindt u hier de juiste oplader

Het is belangrijk dat u een origineel product koopt in plaats van inferieure namaak. Dat geldt voor de meeste dingen in het leven, maar in het geval van elektronica is dit nog belangrijker dan wanneer u een tas of kledingstuk koopt. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat de brandveiligheid zienderogen afneemt als u een B-merk koopt in plaats van de originele oplader of accu. Dus betaal ietsje meer en koop de originele Makita 18v! Bekijk daarom snel de website van Accu Machine.

Reageren is niet mogelijk