Zou u graag aan uw assertiviteit willen werken?

Ik ben een aantal jaar geleden voor mijzelf begonnen als zelfstandige en ik heb gemerkt dat het niet altijd eenvoudig is om te zorgen dat ik bereik wat ik zou willen bereiken. Ik ben namelijk vaak te afwachtend wanneer het gaat over nieuwe klanten en daarom heb ik gekeken hoe ik iets aan deze houding kon veranderen. Ik wilde graag aan mijn assertiviteit werken want ik had het idee dat ik daar veel aan zou kunnen hebben. Wanneer ik namelijk iets aan mijn assertiviteit zou kunnen doen, dan zou ik daar hopelijk op zakelijk gebied veel profijt van hebben. Overigens zou het ook niet verkeerd zijn om aan mijn assertiviteit te werken op privĂ© gebied. Ik ben daarom gaan kijken waar ik meer over assertiviteit kon lezen. Ik had namelijk het idee dat wanneer ik mij goed in de materie van de assertiviteit zou verdiepen, ik daar al heel veel aan zou kunnen hebben. Ik ben daarom gaan kijken naar de opties die er waren om mij goed in te lezen in dit onderwerp en toen heb ik de site Assertief.nl gevonden. Deze site is heel ideaal voor mensen die meer willen lezen over assertiviteit. Ik heb gemerkt dat wanneer je op deze site gaat kijken, je heel veel interessante informatie kunt vinden over assertiviteit, maar ook dat je hier meteen heel handige tips kunt vinden om aan je eigen assertiviteit te gaan werken. Ik ben daarom blij dat ik deze site gevonden heb en ik kan u aanraden om ook een keer naar deze pagina te gaan kijken. U zult zien dat u hier heel veel interessante opties kunt vinden om beter voor uzelf op te komen, meer doelen te behalen en noem het allemaal maar op. Ik heb deze site daarom ook met veel aandacht bestudeerd en ik was blij dat ik deze pagina gevonden heb. Ik heb ook gezien dat je hier een training kunt volgen om aan je assertiviteit te werken en dat leek mij ook heel interessant. Mocht u daarom ook het idee hebben dat u aan uw assertiviteit zou willen werken, dan kan ik u aanraden om een keer naar Assertief.nl te surfen. Deze site heeft namelijk heel veel interessante mogelijkheden voor mensen die aan zichzelf willen werken. 

Lees alles over assertiviteit op Assertief.nl

Ik heb uiteindelijk besloten dat ik de training wilde gaan volgen om meer assertiviteit te worden. Dat heeft mij heel veel opgeleverd. Ik heb namelijk handige oefeningen gekregen waardoor ik meer zelfinzicht heb weten te verwerven. Ik heb toen gemerkt dat wanneer je de kennis die je tijdens de training hebt opgedaan gaat toepassen in de praktijk, je daar heel veel aan kunt hebben. Ik merk dan ook echt dat het nu anders is. 

Wilt u zich ook opgeven?                                  

Mocht u ook graag een training willen volgen, dan raad ik u aan om:

  • Even naar Assertief.nl te surfen 
  • Even te bekijken wat u aan informatie op deze site kunt vinden 
  • U vandaag nog in te schrijven voor een training 

Ik heb heel veel aan deze leergang gehad.  

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk